Victoria SPA

Козметични услуги

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ
DR. Belter Germany & Natura Bisse, Spain

Козметичният салон на Виктория Спа е оборудван с богата гама апаратура за лице. На ваше разположение са апарат за микродермоабразио, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, криотерапия, кислороден апарат, ултразвук. Всяка процедура започва с анализ на кожата с козметик-дерматолог, който ще подбере най-подходящата терапия за вас.

КЛАСИЧЕСКА ПOЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ – 60 мин / 55 лв
Почистване на лицето с млечна вода от орхидея; Освежаващ измивен гел с цитруси и лавандула с анти-септично действие; Озонотерапия, Кремообразен пилинг с масла от майоран, лавандула, лимон и мащерка, Ръчно почистване на лицето; Дарсонвал; Почистваща каолинова маска с плодови и растителни екстракти за намаляване отделянето на серум.

ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМОАБРАЗИО – 30 мин / 55 лв
Микродермабразио е бърза неинвазивна процедура прилагана за освежаване на кожата. Тази процедура внимателно отстранява най-горния слой клетки на увредената кожа, чрез изстрелване на миниатюрни кристалчета към кожата. Тази техника излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова, по гладка и чиста повърхност на кожата. Изсветлява тена, почиства кожата в дълбочина, заличава пигментация, белези и лунички,заличава финни бръчици.
Завършва с нанасяне на слънцезащитен крем.

ЕКСПРЕСНА АНТИ-СТРЕС ТЕРАПИЯ СЪС ШАМПАНСКО – 40 мин / 79 лв
Почистване на лицето; тонизиране, микрокристален пилинг; разкрасителен масаж с ампула шампанско; регенерираща маска, финален крем.

ТЕРАПИЯ АНТИ-АКНЕ С ЧИСТ КИСЛОРОД – 60 мин / 85 лв
Почистване нa лицето; дълбока ексфолиация; стабилизиращ концентрат за редуциране разпространението на бактериите; 20 мин масаж на лице, деколте и шия; Стабилизираща маска; Завършващ крем с растителни активни съставки за регулиране на омазняването.

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА – 60 мин / 95 лв
Кислородната мезотерапия е нов, революционен метод за допълнително насищане на кожата с кислород. В основата на терапията стои въздействието на струя с 98% чист кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква в дълбоките слоеве на кожата. Към него са добавени хиалуронова киселина и витамини, което допринася за невероятна хидратация на кожата, свежест, блясък и лифтинг ефект. Тя става по-гладка и с повишен тонус.Процедурата може да се приложи, както с anti-age ефект, възвръщайки жизнеността на лицето, шията и деколтето, така и с цел поробряване състоянието на кожата при акне.Подходяща е за всяка възраст, като резултатът от процедурата се забелязва веднага, а ефектът е дълготраен.

ТЕРАПИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА – 60 мин / 95 лв
Вдига прага на толерантност, разпръсква зачервяването, намалява сенситивността и подсилва естествените защитни сили. Почистване на лицето; Пилинг за чувствителна кожа; Чрез струя чист кислород нанасяне на серум с морски планктон за редуциране на червенината и успокояване на кожата; Успокояващ масаж на лице, шия и деколте; Втори анти-куперозен серум с алое вера и лайка; Финална маска с екстракт от папая за хидратация, изглаждане и освежаване.

ПОДХРАНВАЩА ТЕРАПИЯ ЗА СУХА КОЖА С ВИТАМИНИ, ЖЕНШЕН И КИСЛОРОД – 60 мин / 95 лв
Почистване на лице; ензимен пилинг; нанасяне на ампула с вит А , Е и Б и женшен чрез струя кислород; козметичен масаж с органичен боабаб и арганово масло на лице, шия и деколте; органична маска с боабаб, арганово масло и вечерна иглика; финален крем

ТЕРАПИЯ ЗА НАСИЩАНЕ НА КЛЕТКИТЕ С ВИТАМИН С И ЧИСТ КИСЛОРОД – 105 лв
Терапия за подобряване повредената от слънцето кожа и борба с признаците на преждевременното стареене. Включва : ароматен пилинг с витамин С; възстановяващ серум с витамин С за подобряване производството на колаген и еластичността на кожата. Кислороден масаж с чист кислород под високо налягане с цел стимулиране на лимфния дренаж и пълна детоксикация; Mаска Natura Bisse с витамин С за избистряне на тена и дълбоко проникване на активните продукти.

ТЕРАПИЯ ОКОЛООЧЕН КОНТУР – 40 мин / 65 лв
Терапия, бореща се с фините линии около очите, бръчки, тъмни кръгове, торбички . Разгримиране; Нанасяне на маска за отстраняване на торбичките под очите; Възстановяващ флуид; 15 мин околоочен масаж; Дрениращи пачове за околоочен контур; Моделиращ лифтинг гел; Финален крем.

ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ С ЧИСТ КИСЛОРОД , КОЛАГЕН И ЕЛАСТИН – 60 мин / 115 лв
Терапията третира проблемните зони по лицето чрез вливане на активни анти-ейдж съставки чрез силна струя кислород. Забавя се процеса на стареене, а концентратът колаген, еластин и фитоестрогени подхранват клетките, правят кожата здрава и еластична и подпомагат преодоляването на хормоналния дефицит. Има силен лифтинг ефект. Включва: почистване; пилинг; Кислородно обдухване; анти-ейдж ампула с колаген; 20 мин моделиращ масаж на лице, шия и деколте; Лифтинг маска; Сервиране на анти-ейдж напитка с колаген.
NB! Терапията е подходяща и за жени в менопауз и с хормонални нарушения.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – 60 мин / 85 лв
ПАКЕТ ОТ 5 ПРОЦЕДУРИ – 365 лв
Радиочестотният лифтинг е термолифтинг, подходящ за всички типове кожа, както за жени, така и за мъже, които искат да постигнат видими резултати без болезнена хирургична намеса. Радиочестотни вълни «бомбандират» клетките, които произвеждат колаген – фибропласти. Излъчваната от накрайника енергия ги затопля, а това води до производството на нови колагенови влакна, дермата увеличава здравината и еластичността си, което води до лифтинг ефект. Процедурата завършва с нанасяне на колагенов лист-маска.

ЕПИЛАЦИЯ
– Депилация до коленете: 20 лв
– Депилация на цели крака: 40 лв
– Интимен триъгълник: 50 лв
– Линия на бикини: 20 лв
– Гръб за мъже: 50 лв
– Подмишници: 20 лв
– Мустаци: 10 лв
– Депилация на ръце: 30 лв
– Формуване на вежди: 10 лв
– Гръдни мускули за мъже: 50 лв

МАСКИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО
– Маска за лице с глина: 30 лв
– Маска за лице с водорасли: 30 лв
– Маска за лице с шоколад: 30 лв
– Маска за коса: 35 лв
– Маска за тяло с глина: 80 лв
– Маска за тяло с водорасли: 80 лв
– Маска за тяло с шоколад: 80 лв
– Маска за околоочен контур: 25 лв
– Ампула L-карнитин за тяло: 20 лв
– Ампула за лице: 20 лв
– Маска за лице с витамин С: 40 лв
– Витамин С пилинг за лице: 40 лв
– Маска за тяло с витамин С: 90 лв