Victoria SPA

Анти-целулитни процедури

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ – Борба с портокаловата кожа – Чрез анти-целулитния масаж се цели вьзстановяване на нормалната циркулация на крьвта и лимфата, което облекчава отделянето на излишните течности и отпадни продукти, натрупани в мастните клетки. Стимулира се разграждането на неестествените междуклетьчни влакна. За по-ефикасни и бьрзи резултати се препорьчват мин 5 процедури в комбинация с анти-целулитни маски.

40 мин. / 69лв.
пакет от 5 процедури: 300 лв.

 

МОДЕЛИРАЩ МАСАЖ ЗА ОФОРМЯНЕ КОНТУРА НА ТЯЛОТО С АМПУЛА ЕЛ-КАРНИТИН

50 мин. / 89 лв.

 

ОРИЕНТАЛСКИ АНТИ-ЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ – Специален анти-целулитен масаж, който се прави в турската баня с глина или кафе. След затопляне в банята и отваряне порите на кожата, с масажиращи движения се нанасят глината или кафето, като едновременно се постига стягащ и абсорбиращ ефект. За траен резултат се препорьчват не по-малко от 5 процедури.

40 мин./89 лв.

БИО-МОДЕЛИРАЩА ТЕРАПИЯ „STYX„ Терапията започва с нанасяне на cool гел за предпазване на разширените вени и капиляри; следва компрес с отслабващ или стягащ гел и обвиване със стреч фолио за изгаряне на мазнините. Нанасяне на успокояващ крем с алое вера; 40 мин анти-целулитен масаж.

75 мин. / 99 лв.
5 процедури – 450 лв.
10 процедури – 800 лв.

КРИОТЕРАПИЯ ПРОТИВ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И ОТТЕКЛИ КРАКА (АПАРАТ КРИОСЕЛ) – През лятото краката често оттичат. В топлото време това е в следствие на разширени кръвоносни съдове. Ние ви предлагаме процедура КРИОТЕРАПИЯ / лечение чрез студ / с апарат Cryocell в съчетание с ръчен лимфодренажен масаж. Препоръчваме тази процедура всеки ден в продължение на 5 дни.

60 мин. / 99 лв.
5 процедури – 340 лв.

КАВИТАЦИЯ – Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите. Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ:
-лечение на целулит
-намаляване обема на мастната тъкан
– корекции на дефекти след операция за липосукция
ЗОНИ: КРАКА / отпред или отзад /; КОРЕМ; РЪЦЕ / двете ръце са една зона; ТАЗ и ПАЛАСКИ.

10 мин. / 15 лв.
пакет от 10 зони – 130 лв.
пакет от 20 зони – 200 лв.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ЗА СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО – Радиочестотният лифтинг е нов нехирургически метод за подобряване структурата на кожата. Подходящ е за премахване на целулит и подобряване формите на тялото, стягане и повдигане на отпусната кожа и подобряване на текстурата й. Радиочестотната процедура генерира топлина в дълбоките слоеве / масните депа /. Тази температура е необходима, за да се получи свиване на съединителната тъкан и елиминиране ненужната вода от клетките.
ЗОНИ: КРАКА / отпред или отзад /; КОРЕМ; РЪЦЕ / двете ръце са една зона; ТАЗ и ПАЛАСКИ.

10 мин. / 15 лв.
пакет от 10 зони – 130 лв.
пакет от 20 зони – 200 лв.