Victoria SPA

Турска баня

Отпуснете се и релаксирайте в най-голямата турска баня хамам в София, Виктория СПА, хотел РАМАДА.

Вижте нашите предложения за спа процедури и масажи:

ОРИЕНТАЛСКИ ПИЛИНГ /КЕСЕ/ “КЕСЕ” – традиционна ориенталска процедура за почистване на цялото тяло. След затопляне в банята, добре обучен терапевт ще премахне излишния слой мъртви клетки по Вашата кожа със специално изработена мека ръкавичка от копринени конци. Кожата придобива желаната еластичност и здравословен кадифен цвят. Следва 20 минутно нежно измиване на тялото и косата с натурален сапун, приготвен в специални ориенталски мехове.

45 мин. / 69 лв.         

 

СПЕЦИАЛЕН ВИКТОРИЯ СПА ПИЛИНГ – Процедура, която комбинира Ориенталските традиции и философията на Далечния Изток. Процедурата включва:

* Пилинг на тялото с копринена ръкавичка * Почистване на лактите и петите с пемза * 20 мин релаксиращ масаж с пяна и свежи цветя * Измиване на косата и масаж на главата * Освежителна напитка * Втриване на  хидратиращ лосион на краката , ръцете и лицето.

60 мин / 99 лв.         

 

ОРИЕНТАЛСКА ПРИКАЗКА – Класически марокански ритуал, имащ за цел дълбоко почистване на кожата и възстановяване на енергийния баланс.  Започва с обтриване на тялото с черен сапун в турска баня , следва пилинг с ръкавичка КЕСЕ, маска за тяло с мароканска глина „Расул” за подмладяване и възстановяване на кожата. Следва релаксиращ масаж с масло. / хамам + обтриване с черен ориенталски сапун + маска Расул + масаж с масло /. 

90 мин./ 145 лв.         

 

«ПАДИШАХ» ЗА НЕГО – Класически ритуал за мъже, изпълняващ се според най-древните ориенталски традиции. Ароматен пилинг с пъпеш в турска баня за дълбоко почистване; успокояваща  маска с мароканска глина за подхранване и насищане на кожата с минерали; ориенталски релаксиращ масаж с масло от пъпеш .

90 мин. / 145 лв.        

 

ОРИЕНТАЛСКИ РИТУАЛ ЗА КОСА С АРГАНОВО МАСЛО – Още от древността женската коса е била символ не само на красотата, но носела и магическа сила, с помощта на която слабата половина от човечеството е съблазнявала мъжете. Ето защо  Виктория Спа Ви предлага специална процедура за коса с арганово масло. Маслото от арган защитава косата от УВ лъчите, интензивно възстановява повредената структура и способства укрепването на липидния слой на косъма. Високото съдържание на витамини А, Б, Ц, Д и Е силно укрепват и подхранват косъма, а при регулярно използване на продукти с арганово маслокосата придобива гладкост, блясък и еластичност. Процедурата включва: измиване на косата с арганов шампоан, арганова маска за коса, 20 мин масаж на главата.

40 мин. / 69 лв.          

NB! Във Виктория Спа можете да си закупите арганов шампоан и арганова маска за коса.

 

СУЛТАН МАСАЖ При тази процедура се използват водорасли, морска вода и ароматни масла.  Водораслите са изключително богати на минерали, микроелементи, витамини, протеини и др. Те елиминират натрупаните токсини и шлаки, моделират и оформят фигурата, стягят кожата и подмладяват тялото и душата. За усвояване на цялото това морско богатство избрахме добрия термо-ефект на турската баня, кьдето едновременно двама терапевта ще масажират вашето тяло с морския дар. Следва подхранваща арганова маска на косата, витаминен коктейл в удобен шезлонг и лек втриване на натурален билков екстракт.
(масажът може да бъде изпънен и с глина или шоколад)

60 мин. / 149 лв.         

 

ПАША МАСАЖ – Изпълнява се в турската баня на четири рьце с ароматизирана пяна.

60  мин./149 лв.