Victoria SPA

Авторски масажи

специално разработени от екипа на Виктория Спа

МАСАЖ БОРИМЕЧКА – Спортен силов масаж на цялото тяло, включващ елементи на мануална терапия, тайландски масаж, класически и шиацу. Подходящ за вьзстановяване след продьлжително физическо натоварване. Изпълнява се се в самостоятелна масажна стая с масло.

45 мин. /95 лв.
60 мин. / 115 лв.

МАСАЖ БОРИМЕЧКА В ТУРСКАТА БАНЯ С ГЛИНА или ПЯНА

45мин./ 115 лв.
60 мин. / 135 лв.

МАСАЖ ЗА РАЗБИРАЧИ – Започва с точков рефлексен масаж на ходилата, преминаващ в Масаж Боримечка на цялото тяло 45 мин. Завършва с масаж на главата.

90 мин. / 150 лв.

ЛУКСОЗЕН КОМБИНИРАН МАСАЖ „ ВИКТОРИЯ“ – Започва с рефлексотерапия на краката, преминава в лимфен дренаж / или анти-целулитен масаж /; продължава с лечебен масаж на гърба и завършва с индийски точков масаж на главата.

90 мин./ 150 лв.

„ТАЙНАТА НА КРАСОТАТА НА ХЮРЕМ СУЛТАН” – Още в древността Хюрем Султан необичйно много се грижела за своето тяло. Тя имала сияеща коса, гладка и еластична кожа, аромати, които карали мъжете да полудяват от любов по нея. А това Хюрем Султан постигала с постоянни грижи за своята външност: пилинги в хамама, млечни разкрасителни вани, маски, балсами за коса, ароматни мазила за кожа. Виктория Спа предлага разкрасителен ритуал, взаимстван от рецептите на Хюрем Султан: ориенталски пилинг в турска баня за почистване на кожата, почиставаща маска за тяло със зелена глина от Памуккале, арганова маска за коса, 10 минутен точков масаж на главата, млечна разкрасителна вана, точков масаж на ходилата. Ритуалът завършва с релаксиращ масаж на цялото тяло с масло, примесено със златен прашец.

120 мин./ 189 лв.

РОМАНТИЧЕН РИТУАЛ ЗА ДВАМА „ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК” – Ритуалът включва: пилинг на тялото с пъпеш, маска за лице и тяло с пъпеш, точков масаж на лицето и главата, Релаксиращ масаж на тяло с масло от пъпеш, точков масаж на ходилата; Романтична вана за двама със соли и свежи цветя; Сервиране на бутилка шампанско и плодови салати за двама.

180 мин. / 400 лв. за двама
доплащане за ВИП апартамент: 60 лв

ИНТЕРАЦИОНАЛНА АЗИЯ – Масаж на 6 ръце, изпълнен от терапевтки от различни националности, сменящи различни масажни стилове и похвати. Завършва с релаксираща вана джакузи и сервиране на релаксираща напитка.

90 мин. / 260 лв.